Sitter du på en stor tomt og lurer på om du vil prøve deg som utbygger?

TOMTEEIER

Vi hjelper deg å utvikle din eiendom

  • Høyere fortjeneste til deg
  • Gjennomføringsevne
  • Krav til aktivitet

Vi er en trygg partner med lang erfaring og tydelige priser, og som hjelper deg med å komme i mål

Älvsbyhus har 25-års erfaring i Norge. I løpet av denne tiden har vi samarbeidet med tomteeiere over hele landet og bidratt med opsjonsavtaler, kalkuleringer, skisser og tegninger. Vi hjelper deg å nå en større målgruppe og produserer lettsolgte hus til fastpris. Forutsigbarhet og tydelige prosesser gjør at vi har hatt de mest fornøyde kundene to år på rad.

Husene produseres ferdig på vår fabrikk og monteres på tomten raskere enn tradisjonelle husleverandører. Dette gjør at vi er konkurransedyktige på pris, som igjen fører til et hyggeligere sluttresultat for deg som tomteeier.

Sitter du på en stor tomt og lurer på om du vil prøve deg som utbygger? Vi kommer på en kostnadsfri befaring og tilbyr et tydelig prisestimat, uten ubehagelige overraskelser. Älvsbyhus er en trygg partner med lang erfaring og som hjelper deg med å komme i mål med ditt prosjekt.

OM OSS

En trygg og solid samarbeidspartner

  • Solid selskap
  • Mer enn 25 års erfaring i Norge
  • De mest fornøyde kundene to år på rad
Snakk med oss om hvordan vi kan utvikle din eiendom

Vår unike prosess og produksjonsmåte har ikke bare gitt oss full kontroll over produksjonens alle ledd og dermed en jevn og høy kvalitet, men også en unik kostnadskontroll som i slutten kommer deg som kunde til gode.

Men en lav pris innebærer ikke at vi har begrenset oss på valgmuligheter eller kvalitet. Tvert imot – vi tilbyr fleksibiltet der du kan velge planløsning og utstyrsnivå som passer deres behov.

Og det er ikke bare kostnaden med å bygge huset som gjør Älvsbyhuset til et smartere valg. Vi har også en av markedets laveste driftskostnader, blant annet takket være vår effektive isolering og oppvarming. NIBE fraluftsvarmepumpe medfølger alle våre husmodeller.

Noen av favorittene til våre
tomteeiere

Med et av markedets beste priser og konkurransedyktige
betalingsbetingelser kan du som tomteeier være
sikker på at du har valgt en trygg leverandør med over
25-års erfaring i Norge

Ønsker du å snakke med en
av våre boligformidlere?

Velg fylke
Alle
Alle VikenOsloInnlandetVestfold & TelemarkAgderRogalandVestlandMøre & RomsdalTrøndelagNordlandTroms & Finnmark