Et av markedets beste betalingsbetingelser med kun to fakturaer gjennom hele byggeprosessen og hovedforfall når huset overtas

ENTREPRENØR

Lettsolgte hus med standardiserte tilvalgsløsninger

  • Enklere prosess
  • Høyere fortjeneste
  • Lav risiko = god nattesøvn

Älvsbyhus tilbyr lettsolgte hus med standardiserte tilvalgsløsninger. Alle vår hus leveres i hht Bustadoppføringslove. Vi tegner entreprenørgaranti for huset i inntil 5 år. Älvsbyhus har også en egen servicedesk hvor kundene kan henvende seg med sin spørsmål eller eventuelle klager/reklamasjoner.

Vi har 25-års erfaring fra det norske markedet og i følge prognosesenterets bransjemåling kan vi vise til de mest fornøyde kundene, to år på rad, slik at du kan være trygg på at vi leverer det vi lover. Vi ordner også ettårsbefaringen og går sammen med deg på overtakelsen av byggeprosjektene.

OM OSS

En trygg og solid samarbeidspartner

  • Solid selskap
  • Mer enn 25 års erfaring i Norge
  • De mest fornøyde kundene to år på rad
Snakk med oss om hvordan du kan minimere risikoen for dine byggeprosjekter

Vår unike prosess og produksjonsmåte har ikke bare gitt oss full kontroll over produksjonens alle ledd og dermed en jevn og høy kvalitet, men også en unik kostnadskontroll som i slutten kommer deg som kunde til gode.

Men en lav pris innebærer ikke at vi har begrenset oss på valgmuligheter eller kvalitet. Tvert imot – vi tilbyr fleksibiltet der du kan velge planløsning og utstyrsnivå som passer deres behov.

Og det er ikke bare kostnaden med å bygge huset som gjør Älvsbyhuset til et smartere valg. Vi har også en av markedets laveste driftskostnader, blant annet takket være vår effektive isolering og oppvarming. NIBE fraluftsvarmepumpe medfølger alle våre husmodeller.

Noen av favorittene til våre
entreprenør kunder

Med et av markedets beste priser og konkurransedyktige
betalingsbetingelser kan du som proff utbygger være
sikker på at du har valgt en trygg leverandør med over
25-års erfaring i Norge

Ønsker du å snakke med en
av våre boligformidlere?

Velg fylke
Alle
Alle VikenOsloInnlandetVestfold & TelemarkAgderRogalandVestlandMøre & RomsdalTrøndelagNordlandTroms & Finnmark