En trygg investering

En svært gunstig finansieringsordning har gjort det mulig for eiendomsselskapet Hjorten AS å utvikle tomter med ferdighus fra Älvsbyhus. Prisen er fastsatt ved kontraktsinngåelse, og summen betales først når huset står ferdig med nøkkelen i døra.

På vestsiden av Elverum ligger boligfeltet Slåttmyrtunet med nesten 20 tomter som venter på boliger. Selskapet Hjorten AS har per i dag satt opp og solgt fire forskjellige ferdighus fra Älvsbyhus – et Linnea, et Edvard, et Tove og et Astrid. De har byggetillatelse til enda to Älvsbyhus, og til sammen skal Hjorten AS stå for 10 hus på feltet. De neste hustypene som skal produseres er Fanny og Eva. Dermed blir det et mangfold av Älvsbyhus sine ulike hustyper på feltet.

– Forretningsmodellen til entreprenøren her er å bygge først, og så selge et ferdig produkt etterpå. På den måten får folk se et ferdig produkt, som de kan ta og kjenne på, mer enn bare et prospekt, sier Brede Bjørnebye.

Ingen dyre byggelån, mellomfinansiering eller overraskelser underveis truer nattesøvnen.

Älvsbyhus har veldig gode betalingsbetingelsene med en fastpris som ikke endrer seg underveis i byggeprosessen og regning som kommer først når huset står ferdig på tomten og er klart til innflytting. Det tar omtrent 8-9 måneder fra bestillingen legges inn før huset står der, ferdig til bruk. I mellomtiden må utbygger sørge for grunnarbeider, infrastruktur, uteområder med mer, men dersom en så stor prosess kan gjennomføres i løpet av et års tid, er det å regne som en økonomisk suksess, sier Brede.

De fire husene på Slåttmyrfeltet har vært flittig brukt til visningshus rett før de har blitt solgt. For å gi et inntrykk av hvordan interiøret kan se ut, har de satt sammen en møbelpakke og fraktet den fra hus til hus.

– Det er ikke så langt mellom husene, og det er sterke folk, forteller Brede litt lattermildt. Alle hvitevarer allerede integrert, så de trenger ingen å flytte på.

Husene har blitt solgt ganske raskt, fra med en gang til omtrent seks måneder etter ferdigstilling, og det er allerede interesse for husene som ikke er bygd ennå.

En leverandør med solid økonomi

For entreprenører er soliditeten i Älvsbyhus en trygghet. Bedriften er så solid at huskjøpere i Norge, Sverige og Finland ikke betaler en krone før huset står ferdig, i en sterk kontrast til tradisjonelle metoder å finansiere et byggeprosjekt på.

Den lange erfaringen og den solide økonomien gir muligheter også for mindre entreprenører uten de største investorene i ryggen, til å utvikle boliger for salg.

FORDELER

Vi tilbyr lettsolgte hus med standardiserte tilvalgsløsninger

  • Høyere fortjeneste til deg som utbygger
  • Enklere prosess
  • Lav risiko = god nattesøvn

Snakk med oss om hvordan du kan minimere risikoen for dine byggeprosjekter. Send mail til proff@alvsbyhus.no

Älvsbyhus tilbyr lettsolgte hus med standardiserte tilvalgsløsninger. Alle våre hus leveres med 5-års garanti og med egen servicedesk til kundene, er vi med på å frigjøre din tid, slik at du kan prioritere det som er viktigst i en hektisk jobbhverdag. Vi er med på overtakelsen og ordner ettårsbefaringen.

Her er noen av de husmodellene du kan velge mellom

Ønsker du å snakke med en
av våre boligformidlere?

Velg fylke
Alle
Alle VikenOsloInnlandetVestfold & TelemarkAgderRogalandVestlandMøre & RomsdalTrøndelagNordlandTroms & Finnmark